Conversem amb Dolors Puig-Alsina

L’Aisa, la Gal·la i en Pau, d’elpetitmiquel, entrevisten l’escriptora Dolors Puig-Alsina que aquesta setmana ha estat a la nostra escola com a persona convidada a l’acte de lliurament de premis del Certamen literari Șanț Jordi’22. Una conversa molt enriquidora sobre escriptura, reptes, sentiments, canvis, amistat, família, professió, obra, inspiració, emocions i lectura que té com a cirereta final un “Qüestionari express”. Nou us la perdeu!

Dolors Puig-Alsina Mas (Santa Eugènia de Berga, 1968) està casada i és mare de tres fills. Resideix a Vic. Durant vint-i-cinc anys ha estat vinculada al món agrari i ha publicat a premsa diversos articles relacionats, principalment, amb el paper de la dona en el món de pagès. El 2014 va publicar la seva òpera prima, Cartes d’amor encadenades que compta amb quatre edicions i està traduït també al castellà. Contes cruixents, País de Foix, Que es faci la llum, Up, una casa damunt els núvols i el conte infantil On és l’avi? configuren el conjunt de la seva obra publicada. L’escriptura és la seva vocació.



Up, una casa damunt els núvols. Dolors Puig-Alsina

Up, una casa damunt els núvols és l’obra més recent de Dolors Puig-Alsina. Dues històries simúltànies: la Pat, una escriptora que viu voluntàriament aïllada del món i l’Ian, un treballador d’una empresa capdavantera amb intel·ligència artificial que viu a prop de Londres. Més informació aquí.