De 10 a 12 anys

Aquí trobareu un recull de llibres per a nens i nenes de 10 a 12 anys que ens proposa la Llibreria Anglada de Vic per a aquest Sant Jordi. Esperem que us agradin. I, si voleu, ens podeu fer arribar les vostres propostes, recomanacions o suggeriments a través del correu electrònic d’elpetitmiquel, epm@elpetitmiquel.cat. Que tingueu una bona lectura! 


L’hivern del Sr. Jeroni. Eulàlia Canal/Jordi Vila. Ed Animallibres.

El senyor Jeroni viu tot sol amb un robot, molt servicial i a vegades una mica impertinent. Una de les seves distraccions és transmetre la seva passió pels rellotges al seu net Boi. Un incident alterarà la seva rutina d’una manera que no s’hauria pogut imaginar. Més detalls aquí.


La Bethany i la bèstia. Jack Meggitt-Phillips. Ed Alfaguara.

L’Ebenezer és un jove de 511 anys, amb una bèstia a l’àtic de casa. Però un dia la bèstia li demana un infant per menjar , una cosa que no havia tastat mai i tot es complica. Si creuen que la Bethany pot ser la nena ideal, no saben pas amb què es trobaran. Més detalls aquí.


Faules poètiques. Montse Homs/Laia Domènech. Ed. Kalandraka.

Un bestiari poètic  que comença amb la sortida del sol i acaba quan la lluna il·lumina la nit. Petits poemes d’animals acompanyats amb imatges fetes de collage. Unes faules sobre la manera de ser dels animals que ens interroguen i ens interpel·len.


Sopa de menta amb picarols.  Anna Fité. Ed La Galera.

Diuen que a l’Edat Mitjana una malaltia terrible provocava el patiment arreu on s’escampava. Per prevenció la muralla de la ciutat queda tancada i a dins més d’un necessita ajuda .Gràcies a una dona que coneix les herbes remeieres i a un joglar que entabanarà els guàrdies, aconseguiran fer enrere la malaltia.


Els pòsits del senyor Nohisoc. Tina Vallès. La Galera.

Hi ha un camió de mudances aparcat davant de l’edifici on viu la Clàudia. L’enigmàtic veí sembla que no sigui mai a casa, després d’una setmana, l’únic que en sap és que es comunica amb pòsits.