De 12 a 16 anys

Aquí trobareu un recull de llibres per a nens i nenes de 12 a 16 anys que ens proposa la Llibreria Anglada de Vic per a aquest Sant Jordi. Esperem que us agradin. I, si voleu, ens podeu fer arribar les vostres propostes, recomanacions o suggeriments a través del correu electrònic del Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic, stm@santmiqueldelssants.cat. Que tingueu una bona lectura! 


El noi del diari. Vince Vawter. Ed. Bambú.

El protagonista és un llançador de pilota brillant, però no pot dir una paraula sense tartamudejar. De cop i volta haurà de substituir al seu millor amic, en la feina de repartir diaris i es veurà obligat a comunicar-se amb els clients. Més detalls aquí.


Theodosia i les serps del caos. Diego de los Santos Domingo. Ed. Bambú

La jove Theodosia sap detectar la màgia que amaguen els objectes del Museu de Llegendes i Antiguitats de Londres. Per poder desactivar una maledicció que conté un amulet egipci, haurà de viatjar a Egipte per poder aturar una possible amenaça que pot arruinar l’Imperi Britànic. Més detalls aquí.


KID i la cimera dels animals. Gwenael David. Ed. Flamboyant.

En un món en què les catastrofes naturals són el pa de cada dia, s’organitza la primera Cimera dels animals. L’objectiu: reunir el màxim d’espècies que habiten la terra i pactar una manera de gestionar els recursos. Però una explosió sobtada deixa incomunicada la sala. Més informació aquí.

Àunia. L’anhel de llibertat d’una noia ibèrica. Ivan Vera. Akiara Books.

L’Àuria és una noia ibèrica, hàbil caçadora que amb només tretze anys es rebel.la contra el rol que li imposa  la societat i  aprofitant que Annibal recluta ibers per la seva marxa cap als Alps, s’afegirà a la seva comitiva. Més detalls aquí.


Entre nosaltres. Aina Huix. Llibres del delicte.

Entre els alumnes d’un institut hi ha un assassí, però la vida dels joves no s’atura mentre es desenvolupa l’investigació que destaparà secrets i problemes silenciats. Més detalls aquí.


L’efecte Frankenstein. Elia Barceló. Ed Edebé.

El jove Max es desperta en una casa ruïnosa, al cos hi té unes cicatrius enormes que deixen clar que un cirurgià l’ha atès, però ells no en recorda res.