De 16 a 18 anys

Aquí trobareu un recull de llibres per a joves de 16 a 18 anys que ens proposa la Llibreria Anglada de Vic per a aquest Sant Jordi. Esperem que us agradin. I, si voleu, ens podeu fer arribar les vostres propostes, recomanacions o suggeriments a través del correu electrònic del Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic, stm@santmiqueldelssants.cat. Que tingueu una bona lectura! 


El joc del penjat. Josep Pedrals. Ed. Animallibres.

Una història romàntica escrita en vers. Hi ha tots els ingredients de la joventut, un noi atret per una noia, que fa conxorxa amb un mediador amb dots de persuasió per aconseguir que una noia respongui a la seva demanda. Una història d’aprenentatge, com la vida, tota plena de lletres que cal desxifrar. Una manera original d’explicar un romanç.


Prohibit néixer. Trevor Noah. Edicions de 1984.

Un retrat còmic, inspirador i sublim d’una infància en un món que canvia de pressa, on les úniques armes de què disposa el nostre protagonista són el sentit de l’humor i l’amor incondicional de la mare. Més detalls aquí.


Les candidates. Sarah Watson. Ed Fanbooks.

Aquesta és la història de quatre amigues que es donen suport davant de qualsevol adversitat, també quan viuen alguna ruptura, ensopagada i èxit. Demostraran que la força de l’amistat és la millor aliada per aconseguir arribar on vulguis. Més informació aquí.