De 5 a 10 anys

Aquí trobareu un recull de llibres per a infants, nens i nenes de 5 a 10 anys que ens proposa la Llibreria Anglada de Vic per a aquest Sant Jordi. Esperem que us agradin. I, si voleu, ens podeu fer arribar les vostres propostes, recomanacions o suggeriments a través del correu electrònic d’elpetitmiquel, epm@elpetitmiquel.cat. Que tingueu una bona lectura! 


Sabina la veïna del davant. Joaquim Carbó. Barcanova.

L’Arnau està convençut que la seva veïna amaga un gran secret. Té grans sospites que la noia pot ser una bruixa o una fada, o potser aquestes idees són fruit de la seva imaginació. Més detalls aquí.


Mofeta i teixó. Amy Timberlake/Jon Klassen. Ed. Flamboyant.

En teixó és un amant dels minerals i es vol convertir en un especialista. Un dia sense més ni menys es presenta a casa seva una mufeta que li capgirarà el seu estudi i es convertirà en un col.laborador molt particular. Més detalls aquí.


Gràcies. Història d’un veïnat. Rocio Bonilla. Ed animallibre.

Gràcies a una avaria inesperada, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la curiositat i l’empatia, els veïns i les veïnes arribaran molt lluny. I ho faran junts. Més detalls d’aquest àlbum il·lustrat aquí.


Abecedari de cel i terra. Vanesa Amat i Judit Piella. Ed Eumo.

Un abecedari amb textos i dibuixos sobre animals, plantes o fenòmens meteorològics. Per cada lletra trobem una paraula, una poesia i una petita curiositat. Més informació sobre el llibre i les seves autores aquí.


Contes catalans d’avui i de sempre. Cesk Freixas Ed B de Blok.

Amb una mirada fresca i actual, el cantautor Cesk Freixas ens convida a retrobar històries que ja coneixem i en recupera d’altres que havien quedat en l’oblit. Un recull de tot el territori catalanoparlant, per explicar a l’hora d’anar a dormir.


La colla ferralla. Fermín Solís. Ed Beascoa.

Són nens mutants, amb habilitats al.lucinants i una arma secreta: el poder del reciclatge. Seran capaços de plantar cara al senyor Amo Suprem i al seu temible exèrcit de soldats ocell?


L’Ot, el dron i el lladre de la motxilla. M. Àngels Bogunyà. Ed Baula.

L’Ot s’estima més anar a passar el cap de setmana a casa la tieta, que viu a la muntanya, que viatjar a París amb els seus pares. Prefereix poder veure les estrelles i perseguir animals salvatges. Però trobar-se amb la tieta serà viure una cursa d’embolics i aventures.


Destructor. Jaume copons i Liliana Fortuny. Ed Combel.

Aquest nou titol de l’Agus i els monstres va de robots i de robatoris. Més informació aquí.