De 5 a 10 anys

Aquí trobareu un recull de llibres per a infants, nens i nenes de 5 a 10 anys que ens proposa la Llibreria Anglada de Vic per a aquest Sant Jordi. Esperem que us agradin. I, si voleu, ens podeu fer arribar les vostres propostes, recomanacions o suggeriments a través del correu electrònic d’elpetitmiquel, epm@elpetitmiquel.cat. Que tingueu una bona lectura! 


Gràcies. Història d’un veïnat. Rocio Bonilla. Ed animallibre.

Gràcies a una avaria inesperada, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la curiositat i l’empatia, els veïns i les veïnes arribaran molt lluny. I ho faran junts. Més detalls d’aquest àlbum il·lustrat aquí.


Abecedari de cel i terra. Vanesa Amat i Judit Piella. Ed Eumo.

Un abecedari amb textos i dibuixos sobre animals, plantes o fenòmens meteorològics. Per cada lletra trobem una paraula, una poesia i una petita curiositat. Més informació sobre el llibre i les seves autores aquí.


Contes catalans d’avui i de sempre. Cesk Freixas Ed B de Blok.

Amb una mirada fresca i actual, el cantautor Cesk Freixas ens convida a retrobar històries que ja coneixem i en recupera d’altres que havien quedat en l’oblit. Un recull de tot el territori catalanoparlant, per explicar a l’hora d’anar a dormir.


La colla ferralla. Fermín Solís. Ed Beascoa.

Són nens mutants, amb habilitats al.lucinants i una arma secreta: el poder del reciclatge. Seran capaços de plantar cara al senyor Amo Suprem i al seu temible exèrcit de soldats ocell?


L’Ot, el dron i el lladre de la motxilla. M. Àngels Bogunyà. Ed Baula.

L’Ot s’estima més anar a passar el cap de setmana a casa la tieta, que viu a la muntanya, que viatjar a París amb els seus pares. Prefereix poder veure les estrelles i perseguir animals salvatges. Però trobar-se amb la tieta serà viure una cursa d’embolics i aventures.


Destructor. Jaume copons i Liliana Fortuny. Ed Combel.

Aquest nou titol de l’Agus i els monstres va de robots i de robatoris. Més informació aquí.