Poesia

5è de primària


Els nens i nenes de 5è de primària ens han preparat tot un espectacle de música i poesia amb molt de color.

1r i 2n de primària


Els nens i nenes de cicle inicial reciten poemes en anglès a l’aula durant la Setmana de la poesia!

5è i 6è de primària


Alumnes de 6è A de Primària

Nens i nenes de 5è i 6è de primària han fet un treball des de la matèria d’anglès sobre els “limericks“, un tipus de poesia enginyosa, amb un toc d’humor típic de la cultura anglesa. Aquí teniu alguns exemples de com han visualitzat els “limericks“. L’alumnat de 6è de primària els han recitat perquè vosaltres també en podeu gaudir!

Alumnes de 6è B de Primària

Alumnes de 6è C de Primària

2n d’ESO


Berta Janer, estudiant de 2n de secundària, va ser guanyadora de les semifinals comarcals del XVII Certamen de lectura en veu alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, aquí us deixem amb la seva lectura.

4t d’ESO


Estudiants de 4t de Secundària han començat el projecte #stMLLegintRodoreda amb la lectura d’una selecció de contes de la producció de l’autora. Pròximament començaran el seu projecte creatiu Magrana inspirat en aquestes lectures. Mentrestant, dues alumnes, la Maria Solans i la Mariam Drissi han editat aquest vídeo que resumeix la vida i l’obra de Mercè Rodoreda.

La Carla Caus de 4t de Secundària ens llegeix un conte de Viatges i Flors de Mercè Rodoreda: La flor vermella #stMLlegintRodoreda

2n de BTX


En Sergi Ortiz i la Laura Masoliver de 2n de Batxillerat ens regalen aquest Booktrailer de Laura a la cituat dels Sants de Miquel Llor.